Appartementen

Verschillende type appartementen
In het complex bevinden zich de volgende appartementen: Ga hier naar plattegronden voor de indelingen van de verschillende appartementen.

De keukeninrichting
Ondanks de verschillende manieren waarop de keuken kan zijn ingericht en opgesteld, zijn in ieder geval aanwezig:
De badkamerTweede toilet
Naast het badkamertoilet is er een tweede toilet in de hal van het appartement.

Onderdelen gemeenschappelijke huishouding
De verwarming, de ventilatie van keuken en badkamer en de levering van warm en koud water zijn voor het gehele complex centraal geregeld. Het verbruik van de verwarming en het warme water in de vertrekken van het appartement worden door sensoren gemeten en per appartement verrekend.

Toegankelijkheid rolstoelen
Deuropeningen en doorgangen zijn voldoende breed.

Overige informatie
De hoofdingang bevindt zich aan de achterzijde, alwaar zich behalve de fietsenstalling een ruime parkeerplaats en garages bevinden. In de onderbouw bevinden zich onder andere het kantoor,logeerkamers, dienstruimten en de bergingen. Ieder appartement is voorzien van isolatieglas. De toegang tot het gebouw is elektronisch beveiligd. Bezoekers melden zich bij een bellenbord met eigen knop voor iedere bewoner. Pas als de desbetreffende bewoner daarmee instemt, kan de bezoeker het gebouw betreden. Ook wordt de toegangsdeur tot het gebouw met een camera bewaakt vanuit het kantoor. Het gebouw beschikt naast drie trappen ook over twee ruime liften. De galerijen naar de woningen zijn glasdicht, voorzien van isolatieglas en worden in de koude maanden verwarmd.
Zaken met betrekking tot de gemeenschappelijke huishouding, zoals de glazenwasser, galerijverlichting, enzovoort worden door Hoog Heelsum verzorgd.