Introductie

De ligging
Hoog Heelsum ligt aan de Veluwezoom op de grens van de dorpen Heelsum en Renkum, (wandelafstand resp. 15 en 25 minuten). Dit zijn twee van de 'zes dorpen in het groen', die samen de gemeente Renkum vormen (zie ook het kaartje onder de rubriek contact ).

Hoog Heelsum, een stukje historie
Woningcomplex Hoog Heelsum is gebouwd in 1970 en bestond aanvankelijk uit 54 twee- en driekamer koopserviceflats en 24 garages. Er kwamen de laatste jaren uit de woningmarkt duidelijke signalen van een sterk verminderde belangstelling voor koopserviceflats. Hoog Heelsum heeft een transformatie ondergaan naar een huur appartementencomplex nieuwe stijl: Algemene voorzieningen Boodschappen
Zowel in Renkum als in Heelsum vindt u supermarkten en vele andere winkels. Bovendien hebben Arnhem en Wageningen grote winkelcentra die met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken zijn. Plaatselijke supermarkten bezorgen de boodschappen desgewenst bij u thuis. Wekelijks komen een groenteman en een bloemenman bij Hoog Heelsum langs.

Huisdieren
Het houden van huisdieren is in principe niet toegestaan. Aan nieuwe bewoners kan onder bepaalde voorwaarden toestemming worden verleend hun huisdier te behouden.

(zie hiervoor het reglement huisdieren in de rubriek voorzieningen)

Deze website is met zorg en naar beste weten en kunnen samengesteld. Niettemin stellen wij uw eventuele kommentaar en suggesties betreffende vorm, inhoud en kompleetheid zeer op prijs.