Servicepakket

In Hoog Heelsum woont u geheel zelfstandig. Daarnaast kunt u gebruik maken van diverse service en zorgdiensten. De basisdiensten zijn opgenomen in de servicekosten. Naast deze service kunt u kiezen voor optionele diensten die Hoog Heelsum te bieden heeft. En dan is er ook nog de service door derden.

Service door derden
Diverse leveranciers bezorgen aan huis, zoals:
meerdere supermarkten, de apotheek verschillende bloemmisten.

De samenstelling van het dienstenpakket is steeds ontwikkeling en daardoor aan verandering onderhevig.

Huisregels
Bij huur van een appartement ontvangt de huurder van de verhuurder een exemplaar van de Akte van Splitsing en het Huishoudelijke Reglement van de Vereniging van Eigenaren. Verder ontvangt u de "woonwenken". Deze wijzen u de weg door de dagelijkse gang van zaken in Hoog Heelsum. In de entreehal en de tweede hal hangt een vitrinekastje voor allerlei informatie. Hier worden mededelingen kenbaar gemaakt.

De volgende reglementen kunt u hier inzien: Huismeester
Voor het verrichten van kleine karweitjes kunt u veelal een beroep doen op de huismeester. Het kan zijn dat er kosten aan verbonden zijn.

Activiteiten/recreatie
Binnen Hoog Heelsum kunt u vrijblijvend gebruik maken van verschillende activiteiten. Zo is er in de maanden oktober tot en met april, iedere maand een recreatieavond, met na afloop gelegenheid een gezellig samenzijn. Regelmatig organiseert onze cateraar een speciale maaltijd (buffet, brunch, diner) in de recreatiezaal, gezellig om met medebewoners, familie of vrienden een praatje te maken en een hapje te eten. Op donderdagavond speelt een bridgeclub in de recreatiezaal. Daarnaast kent Hoog Heelsum verschillende activiteiten waaraan deelgenomen kan worden zoals een borreluurtje, koffieochtenden, klaverjassen, bridgen, tafeltennissen en spelletjes/hobbymiddagen. Van de geplande activiteiten wordt u maandelijks op de hoogte gehouden.

De warme maaltijd
U kunt maaltijden geleverd krijgen. Even in de magnetron of oven en u kunt uw warme maaltijd nuttigen. U kunt componenten bestellen dat wil zeggen alleen een hoofdgerecht, alleen het voorgerecht, alleen het nagerecht of een combinatie. U bepaalt. U kunt voor elke dag een maaltijd bestellen of voor 1 dag. De maaltijden worden aan huis bezorgd.

Deurintercom
Via uw eigen telefoon kunt u horen, wanneer er beneden op het bellenbord bij u aangebeld wordt. U kunt spreken met degene die aanbelt en of u degene die voor de deur staat wel of niet wilt binnenlaten .

Logeerkamers
In het complex zijn enkele 1 en 2persoons kamers voor uw logees beschikbaar.
Deze kunt u voor uw gasten reserveren.

Fietsenberging
Bij de oprit tot het terrein is een gemeenschappelijke fietsenberging. Deze berging is uitsluitend bedoeld voor fietsen. Uw voordeursleutel geeft toegang tot de stalling. Ook is er een gemeenschappelijke ruimte voor e-bikes en scootmobielen.